Experts in security

“Onze eersteklas medewerkers worden vooraf gedegen gescreend en opgeleid. Want tevreden medewerkers zijn goede medewerkers. En zo borgen wij uw veiligheid.”

Bij Excellence groep hebben wij aandacht voor onze mensen en daarom streven wij ernaar hen tevreden te houden. Zo worden onze medewerkers betrokken bij het nemen van beslissingen en door middel van trainingen en opleidingen stimuleren wij hun persoonlijke ontwikkeling.

Investeren in medewerkers

Dankzij onze open cultuur kunnen wij elkaar aanspreken op elkaars gedrag. Kritiek mag je geven, maar moet je ook kunnen ontvangen. Daarnaast gaan wij respectvol en integer met elkaar om en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Aan de andere klant stellen wij als Excellence groep hoge eisen aan onze medewerkers. Wij investeren in hen, want zij zijn immers ons visitekaartje bij onze klanten. Bovendien halen tevreden medewerkers ook vaak het beste uit zichzelf. Dat is goed voor ons en voor u als klant. Want zo kunnen wij u de beste service leveren.

Integriteit en betrouwbaarheid

Integriteit en betrouwbaarheid zijn de kernwoorden van onze dienstverlening. Onze eerlijkheid is niet bespreekbaar. Onze opdrachtgevers vertrouwen ons en gaan ervan uit dat wij zorgvuldig omgaan met hun eigendommen, gegevens, medewerkers en klanten. Dit vertrouwen willen wij niet beschadigen. Wij verkleinen de risico’s bij onze opdrachtgevers door onze medewerkers zorgvuldig te selecteren, goed op te leiden en inzicht te geven in de arbeidswetgeving.