Excellence Groep

Over ons

Excellence Groep is één van de snelst groeiende organisaties op het gebied van veiligheid in Nederland. Mede dankzij onze specialistische aanpak en het continu verbeteren en professionaliseren van onze diensten werken wij al jaren samen met multinationals die Europees en wereldwijd actief zijn. Sinds de oprichting van Excellence Security in 2006 specialiseerden wij ons in retail-, zorg- en objectbeveiliging. De laatste jaren zien wij kansen om klanten te helpen met meerdere veiligheidsissues naast beveiliging. Te weten: verkeersveiligheid en brandveiligheid. 

Excellence Groep is uitgegroeid tot partner van vele organisaties in verschillende branches in zowel de particuliere als de publieke sector. Onze full-serviceoplossingen op het gebied van beveiliging en veiligheid worden toegepast in winkels, winkelcentra, zorginstellingen, kantoor- en bankgebouwen en overheidsinstellingen. Sinds een aantal jaren zijn wij ook actief in België en Duitsland. 

Onze visie

Wij leiden in onze markten, en volgen anderen niet. Ons streven is om een zo kwalitatief hoogwaardig mogelijke dienstverlening aan te bieden tegen een passende prijs en maximale flexibiliteit. Wij willen onze klanten ontzorgen middels ons full-service veiligheidsconcept. En wij moedigen onze medewerkers aan om het beste uit henzelf te halen. Wij kijken kritisch naar onszelf en de ontwikkelingen in de markt. Wij houden rekening met onze omgeving en het milieu. En proberen zo transparant mogelijk te zijn, zowel voor onze eigen medewerkers als voor partners. Wij borgen een constante kwaliteit door te investeren in onze medewerkers, onze klantrelatie en onze omgeving. Zo blijft Excellence een duidelijke meerwaarde in de markt.

Missie

Onze missie is het borgen van de veiligheid van mensen, gebouwen, goederen en processen. Excellence wil een partner zijn op het gebied van totaaloplossingen voor beveiliging en veiligheid. Daarvoor zijn wij “Excellence” in alle aspecten van onze bedrijfsvoering. En blijven wij altijd persoonlijk. Wij willen het algemeen geldende beveiligingsimago verbeteren en ons onderscheiden in de beveiligingsbranche. Dit bereiken wij door een constante kwaliteit te leveren door middel van het inzetten van goed opgeleide en capabele medewerkers en hoogwaardige hulpmiddelen. Wij willen ons blijven ontwikkelen om maximaal te voorzien in de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers ten aanzien van gastvrijheid, kwaliteit, capaciteit en flexibiliteit.

MVO

Excellence Groep heeft twee pijlers in het kader van MVO: Personeel en Duurzaamheid. Onze medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel, want een tevreden medewerker presteert nu eenmaal beter. Dit is goed voor onze klanten, en ook voor onze bedrijfscultuur. Wij ondersteunen onze medewerkers en stimuleren hun persoonlijke ontwikkeling via opleidingen en trainingen. Hiervoor hebben wij onze eigen Academy opgericht. Wij streven naar continuïteit voor onze klanten en onze medewerkers en houden daarbij rekening met onze belasting op het milieu. Zo houden wij bij inkopen rekening met de belasting die het heeft op het milieu. Wij nodigen u graag uit om samen met ons te werken aan een betere en schonere wereld.

logo Excellence groep uitleg

Ons team

Excellence Security is in 2006 opgericht door twee beveiligingsexperts die een andere kijk hadden op veiligheid. Wat begon als een beveiligingsbedrijf groeide uiteindelijk uit tot Excellence Groep: een partner in full-service veiligheidsconcepten van een constant hoge kwaliteit. Wij leggen de lat hoog voor onszelf. Zodat wij de veiligheid van onze klanten kunnen borgen. Samen met onze ervaren medewerkers beschikken wij over meer dan 50 jaar ervaring. Die praktijkervaring en ervaring in specifieke sectoren, zorgt ervoor dat wij precies weten welke veiligheidsvraagstukken er in uw branche spelen.

Ons managementteam en team van eersteklas veiligheidsexperts staat gereed om u de beste service te verlenen. Door middel van innovatieve technieken en goed opgeleide medewerkers kunnen wij dag en nacht effectief en daadkrachtig optreden. Zo zijn wij zichtbaar waar dat moet, en in sommige situaties juist onzichtbaar.