Traffic

Traffic

Veiligheid gaat voor alles. Met name in het verkeer. Daarom zijn onze verkeersregelaars: gediplomeerd, daadkrachtig, ervaren, gemotiveerd, respectvol, en hulpvaardig. Zo zorgen zij voor een goede doorstroming van het verkeer tijdens een verbouwing of tijdens een evenement. Wij streven naar een excellente dienstverlening. Daarom steken wij bij Excellence Traffic veel tijd en energie in het laten groeien van onze medewerkers. Want tevreden medewerkers presteren nu eenmaal beter. Dat is nodig om onze mensen enthousiast en scherp te houden. Bij calamiteiten zorgen zij ervoor dat de situatie bij de klant snel onder controle is, of indien mogelijk, incidenten voorkomen worden. Om dit te bereiken bieden wij al onze mensen een persoonlijk ontwikkelplan aan.

Wij leveren de volgende verkeersveiligheidsmedewerkers:

  • Beroepsverkeersregelaars
  • Evenementenverkeersregelaars
  • BRL91-31 gecertificeerden
  • Parkeerwachters
  • Toezichthouders
  • BOA’s

Excellence verkeersregelaars

Onze medewerkers: uw visitekaartje. Wij begrijpen hoe belangrijk het contact met uw klanten is. Onze eersteklas medewerkers zorgen voor een klantvriendelijke ontvangst, waarbij veiligheid centraal staat.

24/7 bereikbaar

Wij begrijpen dat veiligheidszaken soms niet tot de volgende dag kunnen wachten. Daarom stopt ons werk niet om vijf uur. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar. Zo houden we samen grip op de zaak.

Full-service

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van beveiligingsconcepten voor objecten, openbare voorzieningen en openbare ruimtes. Dit doen wij met de inzet van (object)beveiligers, brandwachten en verkeersregelaars.

Excellence Academy

Onze Academy is er niet alleen voor onze medewerkers, bepaalde trainingen zijn zelfs kosteloos voor onze klanten. Daarnaast bieden wij o.a. BHV, VCA, en speciale gedragstrainingen aan.

Wij leiden het in goede banen

Excellence Traffic heeft een scherp oog voor veiligheid en verkeersdoorstroom. Of het nu gaat om evenementen, wegwerkzaamheden, verbouwingen of parkeerdrukte, onze eersteklas veiligheidsmedewerkers staan voor u klaar. Zo kunt u bij ons terecht voor beroepsverkeersregelaars, evenementenverkeersregelaars, BRL91-10 gecertificeerden, parkeerwachters, toezichthouders en BOA’s. Elke situatie vraagt om een eigen unieke aanpak. Wij denken met u mee en komen snel met out-of-the-box oplossingen. Zo hebben onze medewerkers soms meerdere petten op: bijvoorbeeld als beveiliger in de rol van verkeersregelaar bij grote drukte. Daarmee kijken we buiten de kaders van veiligheid en zoeken we naar de beste oplossing voor u. Alles wat wij doen staat in het teken van het leveren van een excellente kwaliteit aan onze klanten.