Security

Experts in security

Wij leveren geen beveiligingsdiensten. Wij zorgen voor een veilige omgeving!
Voor ons betekent een veilige omgeving: het bieden van gastvrijheid en proactieve aanwezigheid. Daarom steken wij bij Excellence Security veel tijd en energie in het laten groeien van onze medewerkers. Sinds onze oprichting in 2006 streven wij naar topkwaliteit op al onze werkgebieden. En daar hebben wij onze medewerkers hard bij nodig. Bij calamiteiten zorgen zij ervoor dat de situatie bij de klant snel onder controle is, of indien mogelijk, incidenten voorkomen worden. Het is van groot belang dat zij beschikken over tal van capaciteiten: integer, ervaren, discreet, gemotiveerd, representatief, respectvol, hulpvaardig en daadkrachtig. Om dit te bereiken is alleen een beveiligingsdiploma niet voldoende. En dus bieden wij al onze mensen een persoonlijk ontwikkelplan aan.

Wij leveren de volgende beveiligingsmedewerkers:

  • Winkelsurveillance
  • Zorgbeveiligers
  • Objectbeveiligers
  • Hotelbeveiligers
  • Gastheren/vrouwen
  • Receptionisten
  • Hostessen

Excellence beveiligers

Onze beveiligers: uw visitekaartje. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het contact met uw klanten is. Onze eersteklas medewerkers zorgen voor een klantvriendelijke ontvangst, waarbij veiligheid centraal staat.

Security scan

Wilt u beveiligingsmaatregelen die op uw situatie zijn afgestemd? Een uitgebreide Security Scan analyseert uw huidige beveiligingsmaatregelen en geeft u zicht op de verbetermogelijkheden.

Full-service

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van beveiligingsconcepten voor objecten, openbare voorzieningen en openbare ruimtes. Dit doen wij met de inzet van (object)beveiligers, brandwachten en verkeersregelaars.

Excellence Academy

Onze Academy is er niet alleen voor onze medewerkers, bepaalde securitytrainingen zijn zelfs kosteloos voor onze klanten. Daarnaast bieden wij o.a. BHV, VCA, en speciale gedragstrainingen aan.

We got your back

Excellence Security neemt al uw zorgen over beveiliging uit handen. Wij beveiligen niet alleen gebouwen, maar ook mensen, goederen en processen. Elke situatie vraagt om een eigen unieke aanpak. Daarvoor nemen onze beveiligers soms verschillende rollen aan: van gastheren tot security specialist, en van toezichthouders tot receptiemedewerkers.

Of u nu een portier nodig heeft of een preventiecoach: beveiliging is bij ons echt van toegevoegde waarde voor u. Onze eersteklas medewerkers beschikken over de nieuwste technische middelen om uw bedrijf veilig te houden. Daarnaast analyseren wij continu de samenwerking met onze klanten en sturen wij zo nodig bij. Wij denken met u mee en komen snel met out-of-the-box oplossingen. Zo zijn wij alleen zichtbaar als het moet: bijvoorbeeld als beveiliger in de rol van gastheer of verkeersregelaar bij grote drukte. Daarmee kijken we buiten de kaders van beveiliging en zoeken we naar de beste oplossing voor u. Alles wat wij doen staat in het teken van het leveren van een excellente kwaliteit aan onze klanten.