Fire safety

Fire safety

Risico’s beperken. Daar draait het om bij brandpreventie. In veel gevallen zijn brandbestrijdingsmiddelen voldoende. Maar soms komt het voor dat die niet goed werken of niet afdoende zijn. In dat geval kiest u voor de brandveiligheidsmedewerkers van Excellence Fire Safety. Onze brandwachten en mangatwachten zijn: gediplomeerd, ervaren, analytisch, scherp en daadkrachtig. Wij steken bij Excellence Fire Safety veel tijd en energie in het laten groeien van onze mensen. Want tevreden medewerkers presteren nu eenmaal beter. En zo houden wij hen enthousiast en scherp. Dat is nodig want bij calamiteiten zorgen zij ervoor dat de situatie snel onder controle is, of indien mogelijk, incidenten voorkomen worden. Om dit te bereiken bieden wij al onze mensen een persoonlijk ontwikkelplan aan.

Wij leveren de volgende brandveiligheidsmedewerkers:

  • Rijksgediplomeerde brandwacht
  • Mangatwacht
  • Brandwacht (Industrieel – Petrochemie)
  • Gastmetrist
  • Brandwacht (Offshore)
  • Bevelvoerder (Leidinggevende)

Excellence brandwachten

Onze brandwachten: uw veiligheid. Wij houden niet alleen een oog in het zeil, zodat uw medewerkers veilig kunnen blijven werken. Wij observeren, inspecteren, analyseren en grijpen in indien nodig.

24/7 bereikbaar

Wij begrijpen dat veiligheidszaken soms niet tot de volgende dag kunnen wachten. Daarom stopt ons werk niet om vijf uur. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar. Zo houden we samen grip op de zaak.

Full-service

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van beveiligingsconcepten voor objecten, openbare voorzieningen en openbare ruimtes. Dit doen wij met de inzet van (object)beveiligers, brandwachten en verkeersregelaars.

Excellence Academy

Onze Academy is er niet alleen voor onze medewerkers, bepaalde veiligheidstrainingen zijn zelfs kosteloos voor onze klanten. Daarnaast bieden wij o.a. BHV, VCA, en speciale gedragstrainingen aan.

Wij houden de wacht

Excellence Fire Safety houdt voor u de wacht wanneer brandpreventieve middelen niet naar behoren werken of geheel ontbreken. U kunt in zo’n geval verplicht worden om een (of meerdere) brandwacht(en) in te schakelen. Bij “heetwerk”-werkzaamheden is het verplicht om een brandwacht continu aanwezig te hebben. Ditzelfde geldt voor toezicht in besloten ruimtes zoals in de petrochemie, olie- en gasindustrie, offshore, maritieme sector, scheepswerven en weg- en waterbouw. De brandwacht heeft naast het bestrijden van een brand ook de taak om preventieve maatregelen te nemen. Denk bijvoorbeeld aan inspecteren van blusmiddelen en vluchtroutes. Daarom zijn de brandveiligheidsmedewerkers van Excellence Fire Safety: Rijksgediplomeerd, BHV gecertificeerd, daadkrachtig, ervaren, gemotiveerd, en hulpvaardig. Zo zorgen zij ervoor dat uw bedrijfsprocessen geen hinder ondervinden van brandpreventie. Elke situatie vraagt om een eigen unieke aanpak. Wij denken met u mee en komen snel met out-of-the-box oplossingen. Alles wat wij doen staat in het teken van het leveren van een excellente kwaliteit aan onze klanten.